logo hetlamontmoet nl

Cultureel Programma

tlam ontmoet
Film in tLam oranje

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

05 January 2024

Om zich te kunnen concentreren op haar werk in het midden van WO II, sluit de dwarse schrijfster Alice (Gemma Arterton) zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken als ze de zorg voor de jonge, uit Londen geëvacuaeerde jongen Frank op zich moet nemen.

Lees meer »
€10.00 Buy Now
02 February 2024

Masato is een jonge ramenchef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn afstandelijke vader, vindt Masato een koffer met oude foto’s en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit hij naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen.

Lees meer »
€10.00 Buy Now
18 February 2024

Robin Bleeker, zanger, dichter en cabaretier, behaalde, als jongste deelnemer ooit van het Amsterdams Kleinkunstfestival, de 3e prijs in 2003 met een juryrapport dat repte van 'taalvirtuoos', 'intelligent' en 'fantastisch observatievermogen'.

Lees meer »
€10.00 Buy Now
01 March 2024

Naar het boek van Cheral Strayed over haar zoektocht naar zichzelf tijdens een impulsief begonnen zware voettocht langs de Pacific Crest trail. Op een moeilijk moment in haar leven begint ze er aan in haar eentje en zonder goede voorbereiding. Maar door deze uitdaging en door de vele ontmoetingen met bijzondere mensen komt ze er sterker uit.

Lees meer »
€10.00 Buy Now
10 March 2024

Het album De Omweg van Britta Maria ontving 4 sterren in het NRC:  “luisterliedjes met zuivere poëzie” (bron: NRC)

Lees meer »
€10.00 Buy Now
05 April 2024

Braziliaans-Frans-Italiaanse documentaire van Wim Wenders en Juliano Ribeiro Salgado over het werk van de vader van Juliano, de bekende fotograaf Sebastiáo Salgado.

Lees meer »
€10.00 Buy Now
21 April 2024

In ’Oorlog’ vlucht Anne met haar familie vanuit Nederland naar Egypte, waar wel vrede is, in de hoop aan de oorlog te kunnen ontsnappen. Maar hoe overleef je als je geen Arabisch kunt spreken of lezen? Als je de cultuur niet kent? Hoe verdraag je jaren in vluchtelingenkampen, zonder school of werkvergunning? Hoe vind je een nieuw thuis?

Lees meer »
€10.00 Buy Now

tLam ontmoet

tLam ontmoet is een cultureel programma dat in de maanden oktober tot (soms tot en met met) mei maandelijks te zien is in het prachtige oude kerkje ‘t Lam in Blokzijl.
Het is een gevarieerd programma: van toneel tot muziek, van concert tot film, van literaire ontmoetingen tot lezingen.
De intimiteit van de kleine zaal en de informele sfeer in ‘t Lam wordt zeer gewaardeerd. Inmiddels heeft tLam ontmoet een vaste groep bezoekers.

Film in tLam

Met Film in tLam bieden we u op vrijdagen een film aan in ‘t Lam.
Films die tot nadenken stemmen en waarover altijd kan worden (na) gepraat.

Beste bezoeker,

Voor dit seizoen hebben we een mooi programma voor je in petto!
Zoals een solo theater voorstelling over een zeer actueel onderwerp, prachtige concerten waarin bijzondere teksten, goede stemmen en mooie muziek samenkomen en intrigerende films.

Wil je meer over me weten?
Klik mijn foto.

Tot ziens in ‘t Lam,
Karin Klomp, programma coördinator

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE tLAM NIEUWSBRIEF

1000 F 321473855 rmhkpBkDAj68t4CiGBUh7vDd6agIDb6v

Aanmelden als vrijwilliger of heb je suggesties of opmerkingen?
Klik een van de volgende buttons:

logo hetlamontmoet nl
FireShot Capture 659 Lamb funny stock photos royalty free images vectors video stock.adobe .com

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze tLam voorstellingen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll to Top