Laden Evenementen

EXTRA PROGRAMMA

22 september 2023 19:30 - 21:00

The event has passed.

DATUM

22 september, 2023 @ 19:30

lOKATIE

Boffersweidje 4, Blokzijl

KOSTEN

Gratis

Trio BalseMien, Liedjes als Vergeet-mij-nietjes

In september 2023 organiseert het Comité Welzijn Ouderen in Blokzijl een liedjesprogramma voor haar achterban, inwoners van Blokzijl ouder dan 55 jaar. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom!
De organisatie van dit programma wordt inhoudelijk, publicitair en financieel ondersteund door de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl. Hieronder vindt u alle informatie:

erik gitaar bij pascalle.large

Trio BalseMien bestaat uit Erik Raayman (gitaar, arrangementen), Janpieter Boudens (zang, verbindende tekst) en Marjolein Raaijman (zang).
Trio BalseMien had het programma ‘Liedjes als vergeet-me-nietjes’ in eerste instantie samengesteld op verzoek van de Vrienden van de Rivierenhof (een zorginstelling in Zwolle).
Inmiddels beschikken ze over een repertoire van ruim 100 liedjes; van klassieke ‘meezingers’, liedjes uit tv series en musicals, smartlappen tot liedjes van Bram Vermeulen, Jaap Fischer en Herman van Veen.
Erik Raayman en Janpieter Boudens werken inmiddels al zo’n 30 jaar samen. Bij het programma “Liedjes zijn vergeet-me-nietjes” zal zangeres Marjolein Raaijman aanschuiven. Marjolein maakt deel uit van “Woodland Springs” (Ierse en Engelstalige folkmuziek) en het duo “Earthbound”. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan tal van theatervoorstellingen van Theater Transparant en Stichting SUUS.

U kunt NIET reserveren via tLam ontmoet. Reserveren kan via: mariedoosje49@gmail.com of telefonisch 0527-291669.Betalen doet u op de avond bij binnenkomst in de zaal (de Vierhoek).

Entree € 5,00

Locatie

De Vierhoek, Boffersweidje 4
Blokzijl, 8356 BE
Kijk altijd voor actuele informatie op www.hetlamontmoet.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons actuele programma? Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Toevoegen aan Agenda

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
Scroll naar boven