Archief Voorstellingen

tLam ontmoet en film in tLam

Godland

€10.00

Op het einde van de 19e eeuw komt een jonge deense priester in IJsland aan met de opdracht een kerk te bouwen en de bevolking te fotograferen. Maar hoe verder hij zich in het onherbergzame landschap waagt, hoe meer hij afdwaalt van zijn doel, zijn missie en zijn moraal.

Lees meer »
08 December

Minari

€10.00

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David houdt de familie constant op hun hoede.

Lees meer »
17 November

The Last bus

€10.00

The Last Bus neemt je mee op de reis van de 90-jarige weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall).

Lees meer »
20 October

Jeroen Kramer, Na de Storm

€10.00

Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, bezingt wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.

Lees meer »
08 October

Trio BalseMien, Liedjes als Vergeet-mij-nietjes

In september 2023 organiseert het Comité Welzijn Ouderen in Blokzijl een liedjesprogramma voor haar achterban, inwoners van Blokzijl ouder dan 55 jaar. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom! De organisatie van dit programma wordt inhoudelijk, publicitair en financieel ondersteund door de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl.

Lees meer »
22 September

La Vita è Bella

Klassieker uit Italië. 1939, Guido, een optimistische levensgenieter, is verliefd op Dora en redt haar van een huwelijk met een fascistische bureaucraat aan wie ze door haar ouders is beloofd. Vijf jaar later krijgen ze een zoon. Intussen is ook in Italië de rassenwet in werking getreden en worden Guido, een Jood, en zijn zoontje afgevoerd naar een concentratiekamp.

Lees meer »
07 April

Dieuwertje Blok Literatuur i.s.m. Schrijversfestival Steenwijk

Dieuwertje Blok begint in 1980 haar televisiecarrière als omroepster bij de KRO. Ze presenteert voor de KRO de televisieprogramma’s Sport op Maandag en KRO’s Middageditie en op radio het programma …

Dieuwertje Blok Literatuur i.s.m. Schrijversfestival Steenwijk Read More »

Lees meer »
30 March
Scroll to Top